Jídelníček

Jídelníček na období:   18.2. – 22.2. 2019

Po chléb himalájský,pomazánka tuňáková,ovoce,caro A 1,4,6,7,11
polévka gulášová A 1
rýžový nákyp s dýňovým pyré,čaj A 3,7
chléb,pomazánka květáková,zelenina,čaj A 1,7
Út obalovaná veka,zeleninová obloha,čaj A 1,3,7
polévka pohanková A 9
špagety po italsku,čaj A 1,7
chléb,pomazánka lučinová,ovoce,mléko A 1,7
St šlehaný tvaroh,ovoce,čaj A 7
polévka se sýrovými noky A 1,3,7,9
kapustové karbanátky,brambory,zeleninový salát,čaj A 1,3,7
chléb,pom.sýrová s pórkem,zelenina,ochucené mléko A 1,7
Čt veka,pom.tvarohová s mrkví,ovoce,mléko A 1,3,7
polévka rybí A 1,4,9
fazole po bretaňsku (hovězí maso),chléb,čaj A 1
chléb,pomazánka vaječná,zelenina,čaj A 1,3,7
chléb,pomazánka vlašská,ovoce,kakao A 1,3,6,7,10
polévka zeleninová s rýží A 9
koprová omáčka,vařené vejce,brambory,čaj A 1,3,7
graham,pomazánkové máslo,zelenina,čaj A 1,7
Nápoje: čaje ovocné, bylinné, černé, zelené, mléko čisté, ochucené, zakysané nápoje, různé druhy sirupů a džusů, moštů, voda.
Jídelníček sestavila: Barbora Kukačková – vedoucí ŠJ,  Turoniová J. – kuchařka
Změny jídelníčku vyhrazeny. Strava je určena k přímé spotřebě bez skladování.

Comments are closed.